Show Your Support

Asfan - Alasan Untuk Bahagia (Acoustic cover by Fero)

Video cover utk lagu ni ada 2 version, 1 version requested by Birthday girl, dan 1 version lagi versi busking dalam van ketika percutian group kami ke Bandung Indonesia.
Cover akustik pendek gile.non edit.record n upload by phone requested by Birthday Girl Nurul Syuhaidah.

Video kami #10SahabatKeBandung boring2 dalam kete dalam trip kami di Bandung, so kitorg busking n nyanyi lagu Asfan Alasan Untuk Bahagia khas utk Naziah Misnan (bertudung duduk blakang skali) yang suka sgt lagu ni sebab ada maksud :) Hope korang enjoy mcm mane kitorg enjoy dlm video ni :)

Follow me at instagram @FairulAdzreen & kalau nk tgok gambar2 group kitorg ke bandung, search #10sahabatkebandung kt instagram ye :)

Teruskan sokongan anda smua untuk hebah2kan/share video Fero kat kawan2 di FB ye :)
Twitter/Instagram/WeChat/Keek: @fairuladzreen
Fero (Fairul Adzreen) is an independent YouTube singer/artist (Youtubers) from Kuala Lumpur Malaysia. Producing a lot of quality acoustic cover videos uploaded on YouTube since 2012. His biggest achievement is to be nominated in Anugerah Planet Muzik 2013 in "Nova Media Social (Youtubers) Award" held in Suntech, Singapore. Do search "Fero Acoustic Cover" on YouTube and keep supporting him.

This entry was posted on Thursday, June 19, 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply


FeroGraphy provide you the best value for money and a guarantee satisfaction in terms of taking beautiful photos & moments of happiness. Visit our art gallery and book a session with us.